Ședință video de logodnă gratuită

Completează formularul pentru a te înscrie pentru o ședință gratuită Save the Date

Step 1 of 3
Citește condițiile ședinței video gratuite

Condiții pentru ședința video

Livrarea filmului se va face în maxim 30 de zile prin suport electronic.
Pentru a beneficia de ședința save-the-date trebuie să alegeți un pachet oferit de VictorHug pentru nunta voastră viitoare.

Ce este ședința video de logodnă?

Perioada premergătoare zilei dvs. speciale este la fel de importantă ca și ziua în sine. De aceea, oferim gratuit o ședință „Save the date”, care vă permite să împărtășiți cu prietenii și familia o mică parte din evenimentul viitor.

tineri la picnic

Serviciul nostru „Save the date” include un scurt film care evidențiază entuziasmul și anticiparea viitorului dvs. eveniment.

Acest film poate fi distribuit pe rețelele de socializare, prin e-mail sau chiar trimis pe suport USB invitaților dumneavoastră.

Este o modalitate excelentă de a crea entuziasm și anticipare pentru ziua cea mare și este un mod unic și personal de a vă invita oaspeții să-și noteze data pentru evenimentul dvs..

Cu ședința de logodnă, puteți oferi celor dragi o imagine a emoțiilor, a atmosferei și a oamenilor cu care se vor întâlni în ziua voastră specială. Este un mod perfect de a începe numărătoarea inversă până la ziua ta cea mare!

Victor Hug Studio – serivicii Foto / Video ProfesionaleÎncrie-te pentru a primi o ședință video gratuită!

Completează formularul și te contactăm noi!

Step 1 of 3
Scrie-mi pe WhatsApp!