Videografie de nuntă

Servicii de videografie de nuntă pentru amintiri de neuitat

Vom surprinde fiecare moment al nunții dvs. în cele mai frumoase detalii. Consultanță gratuită!

De ce să ne alegi pe noi?

Filmare cu drona
Filmare 4K
Montaj cinematic
Lumini profesionale
Livrarea materialelor în max. 30 zile
Contract și factură
ani
experiență ca videograf

De la fondatorul Asociației Hristos în Africa

Ce este videoclipul cinematic de 45 min?

Vom face un montaj de 45 de minute care surprinde cele mai bune momente ale evenimentului dumneavoastră, pe muzică și cu o notă cinematică.

Este o modalitate excelentă de a retrăi emoțiile, atmosfera și oamenii care au fost prezenți în ziua dvs. specială.

Surprindem totul, fără plictiseala unui clip clasic de 3-4 ore.

Filmul va fi editat cu o abordare creativă, în care vom spune o poveste prin intermediul imaginilor și al sunetului, astfel încât să puteți trăi aceleași sentimente pe care le-ați avut în ziua voastră specială.

Veți avea un film frumos și emoționant pe care îl veți putea viziona și retrăi ziua dvs. specială în anii următori.

Citește despre Same Day Edit

La VictorHug, oferim un serviciu unic și interesant numit „Same Day Edit”.

Acest lucru înseamnă că, la câteva ore după evenimentul dvs., vom edita și produce un scurt film cu cele mai importante momente din ziua dvs. specială.

Acesta poate fi prezentat la evenimentul propriu-zis sau poate fi împărtășit cu invitații și membrii familiei dvs. la un moment ulterior.

Acest serviciu vă permite dvs. și invitaților dvs. să retrăiți emoțiile și amintirile evenimentului în timp real și este o modalitate excelentă de a crea un buzz și un entuziasm instantaneu cu privire la evenimentul dvs.

În plus, este o modalitate excelentă de a le arăta tuturor celor care nu au putut ajunge la eveniment ce au pierdut. Cu Same Day Edit, puteți avea o amintire frumoasă pe care să o împărtășiți imediat!

Află despre After Wedding Session

Amintirile din ziua dvs. specială nu trebuie să se încheie odată cu evenimentul. De aceea, vă oferim o ședință „după nuntă”, care vă permite să surprindeți amintirile și emoțiile din ziua de după nuntă.

Serviciul nostru „Trash the dress” include o ședință foto-video care are loc într-o zi ulterioară evenimentului , de obicei într-o atmosferă relaxată și mai intimă.

Acest lucru vă oferă dvs. și partenerului dvs. posibilitatea de a face un pas înapoi și de a reflecta asupra amintirilor din ziua nunții.

De asemenea, vă permite să surprindeți emoțiile, bucuria și dragostea pe care le veți simți ca proaspăt căsătoriți.

Putem face sesiunea în locul în care v-ați petrecut prima noapte de căsnicie, într-o locație romantică sau chiar în locul în care v-ați cunoscut.

Posibilitățile sunt infinite. Cu ședința After Wedding Session, veți avea un set frumos de fotografii care vă vor aminti de emoțiile și amintirile de atunci.

Află despre Save the Date

Înțelegem că perioada premergătoare zilei dvs. speciale este la fel de importantă ca și ziua în sine. De aceea, oferim o ședință „Save the date”, care vă permite să împărtășiți cu prietenii și familia dvs. o mică parte din evenimentul viitor.

Serviciul nostru „Save the date” include un scurt film care evidențiază entuziasmul și anticiparea viitorului dvs. eveniment.

Acest film poate fi distribuit pe rețelele de socializare, prin e-mail sau chiar trimis pe suport USB invitaților dumneavoastră.

Este o modalitate excelentă de a crea entuziasm și anticipare pentru ziua cea mare și este un mod unic și personal de a vă invita oaspeții să păstreze data pentru evenimentul dvs..

Cu ședința de logodnă, puteți oferi celor dragi o imagine a emoțiilor, a atmosferei și a oamenilor cu care se vor întâlni în ziua voastră specială. Este un mod perfect de a începe numărătoarea inversă până la ziua ta cea mare!

Telefon: 0754907036

Formular ofertă
Sunt afișate doar zilele libere.
Îți vom utiliza informațiile pentru a te contacta în legătură cu serviciile noastre.
Scrie-mi pe WhatsApp!